Borduttak for kontoret eller hjemmekontoret

Arbeidsplassen gjennomgår store endringer og behov for fleksible, praktiske og stilige løsninger blir stadig viktigere. Produktene er designet med gitt fleksibilitet og kan tilpasses når arbeidsområdet ditt utvikles. Borduttakene fra ELKO kan i tillegg til bordplaten felles inn i kjøkkenbenker, møbler og annen innredning både hjemme og i offentlige miljøer.

Ekstra komfort i offentlige rom

ELKO borduttak tilbyr smarte løsninger for innfelling i ulike underlag og integreres derfor enkelt i mange forskjellige miljøer. Bruksområder kan være steder i servicenæringen som hoteller, kafeer, restauranter og treningssentre, ulike offentlige rom, samt i kontorer og konferanserom.

  • Enkel installasjon
  • En naturlig del av interiøret
  • Lekkert, minimalistisk og tidsriktig design

Teknisk produktinformasjon

Leveres med stikkontakt og USB type A for innfelt montering i ulike underlag. Gjennomsiktig lokk fungerer som et støvdeksel. Leveres ferdig med 2 meter kabel og støpsel for tilkobling til stikkontakt. Ladekapasitet: 5V/3,1A. Borr med 60 mm bor. Tilgjengelig i hvit og grå.

Serien består av jordet borduttak med kombinert USB A-uttak og stikkontakt, i tillegg finnes borduttak med Qi-lader for trådløs lading av mobiltelefonen. Trådløs lading krever at smarttelefonen eller andre enheter støtter Qi.

Se produkter

Produktoversikt borduttak

  • Borduttak Stikk 1xUSB A Ant.  EL-nr: 6630908
  • Borduttak Stikk 1xUSB A PH   EL-nr: 6630909
  • Bordlader trådløs ant. EL-nr: 6630910