Besøk vår messestand og:

  • Få et eksklusivt innblikk i vår nye, banebrytende produktserie ELKO One
  • Utforsk fleksibiliteten og mulighetene med ELKO Smart
  • Nyt enkel servering mens du utforsker våre produkter
  • Delta i spennende konkurranser med muligheten til å vinne fantastiske premier!

Våre dedikerte selgere og produktsjefer står klare til å svare på alle dine spørsmål, og gi deg innsikt i våre teknologiske fremskritt. Dette er en opplevelse du ikke vil gå glipp av! Besøk vår messestand for å bli inspirert om fremtiden innen elektromateriell.

Praktisk info:

📍 Sted: Nova Spektrum, Lillestrøm
📅 Dato: 28.-30. mai.

På Eliaden 2024 stiller vi ut på stand D 01-18 – rett ved siden av Schneider Electric og vi gleder oss til å vise frem den største lanseringen på 20 år, sier Geir Arne Erikstad, Vice President i ELKO.

I tett samarbeid med elektrikere, forbrukere, arkitekter og interiørdesignere har vi utviklet en helt ny serie som består av 64 produkter. 

– Vi er veldig stolte av å ha levert stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell til det nordiske markedet i 79 år. I dag finner du produkter fra ELKO i de aller fleste norske hjem, og jeg er sikker på at ELKO One vil bli høyt verdsatt av kunder som er opptatt av trygge, bærekraftige og estetisk fine produkter, sier Geir Arne Erikstad.

Nyhetene våre er utviklet i samarbeid med erfarne elektrikere fra ulike firmaer og steder i Norge – med nordiske boliger og ikke minst bærekraft i fokus. Bak alt vi gjør, ligger det et sterkt ønske om å hjelpe elektrikere med å jobbe mer effektivt og å gjøre arbeidshverdagen deres enklere. Blant annet har de nye stikkontaktene i ELKO One en ny hurtigklemme, som gjør installasjonen raskere og tryggere.  

Bryterne kommer med samme innsats som ELKO Plus og RS, og verdsatte ELKO-signaturer er beholdt. Designet har slanke rammer som skaper en flytende effekt mot veggen, og passer godt for boliger, mindre bygninger og hoteller.

ELKO One reduserer svinn og kan spare miljøet for 25 tonn CO2 årlig

Nytt er også at funksjonene i One-serien selges uten enkeltramme, slik at man kun kjøper det som trengs for installasjonen og dermed unngår at enkeltrammer som ikke brukes blir kastet. Dette kan redusere svinn av ca. 30 prosent enkeltrammer, og spare miljøet for 25 tonn CO2 hvert år. 

Alle de estetiske delene er laget av resirkulert plast, der de hvite produktene er laget av 40 prosent resirkulert materiale og de sorte produktene består av 95 prosent resirkulert materiale.

Vi gleder oss til å vise frem hele serien på Eliaden. Velkommen!
Du finner ELKO på stand D 01-18 i Nova Spektrum på Lillestrøm, 28.-30. mai.

PS! Smart å forhåndsregistrere her seg så du slipper å gjøre det når du kommer