ELKO RS: Den tidløse klassikeren – nå også i sort

Vår klassiske ELKO RS-serie har vært å finne i de norske hjem i godt over 30 år, og i 2022 har den fått en egen renessanse. Med ny fargestandard på listverk, dører og karmer, samt våre kunders ønsker om et hjem som er både tidløst og oppdatert, lanserte vi i vår RS16 i renhvit (tidligere RS Nordic). Nå får du serien endelig også i sort (RAL 9005).

Siden 2018 har vi hatt ELKO RS-stikkontakter for innfelt og utenpåliggende montering i sort. Nå utvides imidlertid tilbudet med hele 39 nye produkter, slik at det er mulig å velge ELKO RS Sort som en komplett løsning i installasjoner. Dette er et etterlengtet og kjærkomment tilskudd til vår populære RS-serie.

Høy kvalitet og sikker funksjonalitet

ELKO RS Sort har en fin, matt overflate som ikke bare ser tidløs og diskret ut, men som også reduserer forekomsten av fingeravtrykk, riper og smuss. Resultatet er et eksklusivt og fargebestandig produkt, som vil holde seg fint år etter år.

Med enda en farge i ELKO RS-sortimentet får du ytterligere valgmuligheter når du skal oppdatere din bolig. Aldri før har det vært enklere å velge det elektromateriellet som passer best inn i ditt hjem, og som komplementerer din personlige stil. Med sitt klassiske uttrykk vil ELKO RS Sort passe inn i alle rom, uansett interiørfarge.

Les mer om RS-serien her