ELKO Boligpartner og ELKO Smart-elektriker

En ELKO Boligpartner er profesjonelle installatørbedrifter som tør å gå foran i sin bransje. Det er faglig dyktige mennesker som har blitt gitt en særlig tillit fra ELKO fordi de er ambassadører for våre produkter. De leverer el-løsninger for morgendagens hjem, med designmuligheter tilpasset enhver smak. En ELKO Boligpartner er stolt av yrket sitt, leverer solide installasjoner og uovertruffen kundeservice.

Kjenner du deg igjen?

Da bør du bli ELKO Boligpartner! Det er kostnadsfritt, og det eneste du trenger å gjøre gi oss litt informasjon om firmaet ditt. Klikk på knappen under for å sende forespørselen.

Bli ELKO Boligpartner

La kundene finne deg

På våre nettsider, både på elko.no og på elkosmart.no, henviser vi sluttkunder til våre boligpartnere. Når kunden legger inn sitt postnummer eller by, vil automatisk de nærmeste elektrikerene dukke opp i en liste. På den måten sørger vi for at kundene alltid kan finne en pålitelig ELKO-elektriker, samtidig som at vi gir deg mer business. Merk at det bare er daglig leder eller installatør i et firma som kan registrere bedriften som ELKO Boligpartner.

Når du har registrert ditt firma som ELKO Boligpartner blir det synlig på finnelektriker.elko.no  

Hva er en ELKO Smart-elektriker?

En ELKO Smart-elektriker er en elektriker med interesse for smarthjem. Hen er opptatt av å lære mest mulig om ELKO Smart og holde seg oppdatert, og dermed gjøre gode installasjoner for kundene sine.

Det er enkelt å bli ELKO Smart-elektriker. Alt du trenger å gjøre, er å bestå en liten quiz.

Bli ELKO Smart elektriker

Fordelene ved å være ELKO Smart-elektriker

Vi har utviklet ELKO Smart systemet i god, gammeldags ELKO ånd, hvor produktene er enkle å installere og enkle å sette opp i appen. Vi investerer også i gode informasjonsartikler og brukerstøtte for at sluttkunden skal klare å videreutvikle løsningen selv etter sine egne behov i app.

Vi mener derfor at ELKO Smart er en unik mulighet for elektrikere til å installere smarthjem uten å være redd for å bruke unødvendig tid på installasjon og brukerstøtte. Ved å være ELKO Smart-elektriker får man i tillegg fordelen av å hele tiden være synlig for forbrukere når vi lager store kampanjer.

Hva får du som ELKO Smart-elektriker?

  • Tilgang på nyttig informasjon om produktnyheter, lanseringer og kampanjer - rett i innboksen din.
  • Tilgang på webinarer og guider som vil hjelpe deg med å selge inn smarthjem til kundene dine
  • Synlighet på finnelektriker.elko.no. Hver eneste nettside vi har relatert til ELKO Smart, har alltid som mål drive forbrukeren inn til finn-elektriker-siden
  • Mulighet til å delta i kampanjer på sosiale medier.