ELKO One - vår nye produktserie

Les mer om vår aller nyeste serie, ELKO One, som er utviklet i samarbeid med norske elektrikere.

ELKO Hovedkatalog

I vår hovedkatalog finner du full oversikt over alle produktene våre. Det finnes en egen oversikt over alle våre elnummer, samt bilder og beskrivelser av produktene våre. Merk at hovedkatalogen er fra 2022. Oppdatert sortiment finner du her.

ELKO Hovedkatalog

RS Renhvit brosjyre

Klassikeren ELKO RS kommer endelig i renhvit (tidligere kalt RS Nordic), en perfekt match til klassisk hvite lister, dører og detaljer.

RS-sortimentet byr på utallige kombinasjonsmuligheter, og dekker behovene ved moderne el-installasjoner. Det er en komplett serie som passer inn i alle typer miljøer, uansett innredning og fargevalg.

I vår brosjyre for RS Nordic (RS Renhvit) finner du inspirasjon, informasjon og produktoversikt.

RS Renhvit katalog

ELKO Plus brosjyre

ELKO Plus er selve originalen i videreføringen av design på brytere og stikkontakter. Det forplikter. I tillegg til å være best på sikkerhet og kvalitet, ønsker vi at våre brytere, stikkontakter og øvrige elektriske materiell skal kunne fortelle noe om hvem du er og hvilket hjem du ønsker å ha. 

Ta en titt i brosjyren vår for å se hele sortimentet.

ELKO Plus brosjyre

ELKO Plus i havplast brosjyre

I 76 år har vi levert elektromateriell til det norske markedet. Hittil har den synlige delen av produktene bestått av det vi kaller jomfruplast, altså nyprodusert plast. Nå tar vi, som første elektroleverandør i verden, i bruk resirkulert havplast når vi lager stikkontakter, brytere og rammer. 

I vår brosjyre finner du mer informasjon om ELKO Plus laget i havplast.

ELKO Plus i havplast brosjyre

ELKO Smart brosjyre

I et ELKO smarthjem kan du enkelt sette opp stemninger og automasjoner som styrer lys, varme og elektriske apparater. Smarthjemmet styres med app, stemmekontroll eller helt automatisk. Produktene og det lekre designet kjenner du fra før, men nå er de smartere.

Vil du vite mer om ELKO Smarthjem? Ta en titt i brosjyren vår.

ELKO Smart forbrukerbrosjyre

ELKO Smart for elektrikeren brosjyre

Vår smarthusløsning fokuserer på et komplett system som skal være enkelt å montere og bruke. ELKO Smart er en kombinasjon av moderne designprodukter med de mest attraktive funksjonene, høy grad av brukertilpasning og mange tilkoblingsmuligheter.

Ta en titt i brosjyren vår for å lære mer om ELKO Smart.

ELKO Smart for elektrikeren brosjyre

Ny Flexi+ brosjyre

Den mest universelle, fremoverlente og brukervennlige boksen på markedet har fått flere oppgraderinger.  Les mer om oppdatering av veggboksene i brosjyren.

FLEXI+ BROSJYRE