Hvorfor valgte vi navnet Easy? Jo, det var enkelt for oss. Produktene er enkle å montere, enkle å stille inn og enkle å bruke. Du får alle Easy-produktene i fargene til ELKO Plus: Polarhvit og sort. Dette er de perfekte produktene å ha tilgjengelig i servicebilen.

EasyDim

Med ELKO EasyDim kan du dimme alle standard lyskilder: LED, ohmsk-, induktive eller kapasitive laster. Universaldimmeren har minnefunksjon som lagrer sist innstilte lysnivå, slik at lyset slår seg på til samme nivå neste gang du trykker på bryteren.

Dimmeren er 1-polet, tilkobles kun L-fasen, og kan også styres ved bruk av en impulsbryter.

EasyDim leveres med en ny og mer effektiv festemåte der sentralplaten enkelt fjernes ved å ta tak i kombinasjonsrammen og dra ut. Du kan også løsne den ved hjelp av en skrutrekker som vipper rammen ut. 

ELKO EasyDim passer inn i standard veggbokser eller monteres påvegg i kombinasjon med 33mm påveggskappe. Dersom produktet skal monteres i en flerhullsramme eller en ELKO RS16 ramme, må den medfølgende enkeltrammen fjernes. 

ELKO EasyDim kommer i RS16-utførelse, samt alle ELKO Plus-utførelser.

LED-belysning har stilt vanskeligere krav til dimming av lyskilder. Det kan være utfordrende å dimme LED uten flimmer, og lavt nok til at det blir behagelig stemning. EasyDim vil være en problemløser, og kan dimme de fleste lyskilder ned til 0% lys. Tilkoblingen er enkel, eller Easy om du vil. Du trenger kun L-fase inn og brytelending til lampen. Dette gjør den til et ypperlig produkt for rehabilitering, hvor du ikke nødvendigvis har begge fasene tilgjengelig i boksen. Dimmeren kan overstyres av impulsbryter, både AV/PÅ eller dimming om du vil.

SE ALLE DIMMERE

  • EasyDim Universal Plus PH (El-nr. 1410601)
  • EasyDim Universal Plus SO (El-nr. 1410603)
  • EasyDim Universal RS16 PH (El-nr. 1471515)

EasyPIR

Til tross for sitt pene design har EasyPIR et deteksjonsområde på hele 8 meter og 160°. PIR kan kobles sammen med flere EasyPIR i en master/slave-løsning, eller du kan bruke en vanlig ELKO- bryter med impulsfjær. EasyPIR kan overstyres AV/PÅ med trykkknapp på selve bevegelsesensoren. EasyPIR passer perfekt i rom med behov for automatisk lysstyring, som f.eks. gang, entré, bad eller garderobe.

SE ALLE EASYPIR MODELLER

  • EasyPIR Universal Plus PH (El-nr. 1410832)
  • EasyPIR Universal Plus SO (El-nr. 1410834)
  • EasyPIR Universal RS16 PH (El-nr. 1478181)

EasyTimer

ELKO Easytimer er en enpolet tidsbryter for styring av lys i rom som for eksempel korridorer, trapperom, boder og lignende.

ELKO EasyTimer Universal er en enpolet tidsbryter som kan brukes for styring av for eksempel lys i korridorer, trapperom, boder eller lignende.
Tidsbryteren veksler mellom av og på direkte ved å trykke på bryteren, eller den kan fjernbetjenes med et valgfritt antall impulsbrytere. Tidsinnstillingen er justerbar fra 1 sekund opp til 8 timer. 

EasyTimer er beregnet for innfelt installasjon, men kan også monteres påvegg i kombinasjon med påveggskappe. 

ELKO EasyTimer Universal leveres i Plus-design (hvitt, sort og aluminium) eller i hvit RS16-utførelse. Timeren er kompatibel med alle kobinasjonsrammer i RS16 og ELKO Plus design.

EasyTimer er en enkel tidsbryter som kommer i tradisjonelt ELKO-design og sklir rett inn der du måtte ønske. 
Tidsinstilling fra 1 sekund til 8 timer, som enkelt kan overstyres/fjernstyres fra «uendelig» mange impulsbrytere om du ønsker det.

SE ALLE EASY TIMERE

  • EasyTimer Universal Plus PH (El-nr. 1410268)
  • EasyTimer Universal Plus SO (El-nr. 1410270)
  • EasyTimer Universal RS16 PH (El-nr. 1410297)